تشکیل کارگروه اصلاح الگوی مصرف در دانشگاه کاشان

۳۰ فروردین ۱۳۸۸ | ۱۹:۰۱ کد : ۷۱۶ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان از تشکیل کارگروه اصلاح الگوی مصرف در این دانشگاه خبر داد.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد گفت: با توجه به نامگذاری سال 88 از سوی مقام معظم رهبری به نام سال اصلاح الگوی مصرف، این کارگروه با حضور مدیران و معاونان دانشگاه تشیکل شده است.

وی اظهار داشت: اعضای این کارگروه طرح‌های پیشنهادی برای اجرا در دانشگاه در حوزه‌های مختلف را ارائه و در در راستای هرچه بهتر اجرایی شدن برنامه‌ها و هزینه‌ها و مصرف کمتر با یکدیگر به تبادل نظر می‌پردازند.

وی، از دانشجویان دانشگاه هم خواست تا طرح‌های پیشنهادی خودشان را برای اصلاح الگوی مصرف دانشگاه و صرفه‌جویی در حوزه‌های مختلف به کارگروه یاد شده ارائه دهند.

رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی، مدیر طرح و برنامه، مدیر امور اداری و پشتیبانی، رئیس اداره امور حقوقی، مدیر فنی و طرح‌های عمرانی، رئیس پژوهشکده انرژی و جمعی دیگر از کارشناسان دانشگاه، از اعضای این کارگروه هستند.