رئیس اداره آموزش و پایش سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت:

۸۰ درصد از بیماریهای چشمی برای پیشگیری از نابینایی قابل درمان است

۰۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۱:۱۲ کد : ۷۱۴۶ اخبار دانشگاه
۸۰ درصد از بیماریهای چشمی برای پیشگیری از نابینایی قابل درمان  است

رئیس اداره آموزش و پایش سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت گفت:80 درصد از بیماریهای چشمی برای پیشگیری از نابینایی قابل درمان است.

دکتر فرشاد بهاری در سومین همایش جامعه بینا شهروند نابینا که در دانشگاه کاشان برگزار شد طرح پایش سلامت روان را از برنامه های وزارت بهداشت بیان کرد و افزود: طرح پایش سلامت روان برای دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته در دستور کار است که با این اقدام سعی بر این است که به دانشجویان آموزش داده شود تا از سلامت روان کافی برخوردار باشند.

وی خاطر نشان کرد: دانشجویان ورودی هر سال  به لحاظ آمادگی جسمانی سنجیده می شوند و برای این منظور سامانه ای طراحی شده در دانشگاه ها که دانشجویان می توانند با مراجعه با این سامانه وضعیت روانی خود را بسنجند و مرکز مشاوره امکاناتی را در اختیار آنها قرار داده و در صورت نیاز خدمات مشاوره ای به آنها داده می شود.

وی هدف از اجرای این طرح را  پایش و ارزیابی سلامت روان دانشجویان ذکر کرد و افزود: امیدواریم این طرح با همت دانشجویان نتایج خوبی داشته باشد و سلامت روان آنها تضمین شود.