عضو هیات علمی دانشگاه کاشان شیمیدان برجسته کشور شد

۰۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۴ کد : ۷۱۴۲ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
عضو هیات علمی دانشگاه کاشان شیمیدان برجسته کشور شد

دکتر حسین نعیمی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه کاشان به عنوان دانشمند برجسته کشور معرفی شد.

در نامه ای از سوی نایب رئیس و دبیر انجمن شیمی ایران خطاب به دکتر حسین نعیمی آمده است: با عنایت به پیشنهاد کمیته شیمی آلی و تصویب هیات مدیره انجمن شیمی ایران جنابعالی به عنوان شیمیدان برجسته کشور در سال 1396 در شاخه شیمی آلی برگزیده شده اید.

دکتر محمد علی زلفی گل در این نامه افزوده است: این حسن انتخاب را به حضرتعالی، خانواده محترم  و دانشگاهیان دانشگاه کاشان تبریک عرض نموده و از خداوند بزرگ توفیق همراه با عزت و سلامتی برای حضرتعالی مسئلت می نمایم.

به همین مناسبت از دکتر حسین نعیمی در مراسم افتتاحیه بیست و پنجمین سمینار تخصصی شیمی آلی ایران که در تاریخ 13-11 شهریورماه 96 که در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد تقدیر به عمل می آید.

دکتر حسین نعمیمی از سال 78 تاکنون در پست های معاون دانشکده علوم، مدیر تحصیلات تکمیلی، مدیر استعدادهای درخشان، مسئولیت جذب هیات علمی و رئیس دانشکده شیمی در دانشگاه کاشان مشغول به فعالیت هستند.

پژوهشگر برتر دانشگاه، پژوهشگر برگزیده دانشگاه و استاد نمونه آموزشی برای چند سال متوالی از جمله افتخارات علمی این استاد فرهیخته دانشگاه کاشان است.