پیام رییس دانشگاه کاشان به مناسبت روز کارمند

۰۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۳:۳۷ کد : ۷۱۲۳ اخبار دانشگاه
پیام رییس دانشگاه کاشان به مناسبت روز کارمند

روز تقویمی کارمند انگیزه  مغتنمی است تا بر نقش و اثر آفرینی کارمندان دولت در پیشبرد اهداف و آمال توسعه و پیشرفت جامعه تاکید و تصریح شود .

کارمندان ، بدنه کارشناسی دولت را شکل می دهند و در بسیاری از تصمیم سازی ها و  جهت دهی های سازمان ها اثر گذارند .

بدینوسیله با گرامیداشت یاد و خاطره دولت مردان شهید، روز کارمند را خدمت همه همکاران پرتلاش و سخت کوش دانشگاهی گرامی  باد می گویم .

یقینا توفیق ها و پیشتازی های این مرکز علمی در سطح ملی و بین المللی مانند قرار گرفتن در بین ده دانشگاه برتر کشور ، یک درصد دانشگاههای برتر جهان، پنج دانشگاه اول در جذب دانشجویان خارجی، رتبه برتر در جذب خیرین و ..... مرهون مشارکت آحاد دانشگاهیان  و حرکت هماهنگ شما همکاران ارجمند همپا و همدوش اساتید و دانشجویان است.

انشاالله همچنان، مصمم، کوشا و انگیزه مند در انجام رسالت های بزرگ سازمانی قرین توفیق باشید.

دکتر عباس زراعت

رییس دانشگاه کاشان