دانشجوی پسر دانشگاه کاشان قهرمان مسابقات شوت بسکتبال در اولین المپیاد ملی ورزش های همگانی شد

۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۶ کد : ۷۱۱۷ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از قهرمانی علی استرکی در مسابقات پرتاب شوت بسکتبال اولین المپیاد ملی ورزش های همگانی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این مسابقات از 31 تیرماه لغایت 4 مرداد ماه سال جاری باحضور 92 دانشگاه و 550 ورزشکار در 6 رشته شوت بسکتبال،  هفت سنگ، فریزبی، طناب زنی، شوت فوتبال و آمادگی جسمانی در دانشگاه تهران برگزار شد.

وی اظهار داشت: تیم دانشگاه کاشان متشکل از 6 ورزشکار به نام های آقایان علی استرکی، حسین مسجدی، مهدی اسلامی، حسین صبوری، امیدخدایی، سیدعلیرضا موسوی  به همراه یک سرپرست در این دوره از مسابقات شرکت کردند که آقای علی استرکی توانست با کسب عنوان قهرمانی این مسابقات در رشته شوت بسکتبال بین 155 ورزشکار افتخار آفرینی نماید.

ضمنا تیم دانشگاه کاشان توانست بین 92 دانشگاه جزء بیست دانشگاه برتردر بخش دانشجویان پسر این مسابقات گردد.

مسئول ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۶
باسلام. از حق نگذریم دم آقای رضادخت گرم که تواین 4 سال حضورش ورزش کارکنان و دانشجویان آقا را دگرگون کرد. باتشکر از همه
بهزاد ساکی ۰۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۵
ضمن تشکر از مسئولین تربیت بدنی دانشگاه کاشان، به این ورزشکار عزیز تبریک عرض می کنم و براشون آرزوی توفیق و سربلندی دارم
یک قهرمان ورزشی ۰۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۴
با سلام.از تلاش و اهتمام ورزشکاران محترم و مسئولین گرامی که با زحمات بی شائبه ی خود موجبات پیشرفت ورزش دانشگاه می باشند،کمال تشکر و قدردانی داریم.به این ورزشکار قهرمان نیز تبریک می گوییم.
دانشجوی ترم 5 ۰۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۸
با سلام. از زحمات مسئولین و ورزشکاران تشکر می نماییم.امیدواریم پله های ترقی روز به روز با سرعت فزونتر جهت اعتلای ورزش دانشگاهی با پشتکار مسئولین طی شود.