پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت نابغه ریاضی مریم میرزاخانی

۲۸ تیر ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۶ کد : ۷۰۵۰ اطلاعیه ها

بانوی نابغه و عالمه، مرحوم مریم میرزاخانی در اوج سرزندگی، پویایی، اثربخشی و دانش، مرغ روحش آسمانی شد و ما ایرانیان و همه علم دوستان جهان را غم زده و تلخکام کرد.

چهل، عدد کمال است و این دختر دانشمند ایرانی در چهل سالگی رفت. عمر کوتاهی که مشحون از کشف و کوشش و ممارست بود. همه پله های علم ریاضی را تا قله پیمود تا برای همیشه نامش در دفتر عالمان ماندگار شود. حتماً او می تواند الگویی توأم با امیدمندی برای جوانان دانشجو به ویژه هم وطنانش باشد.

به نوبه خود و از زبان آحاد دانشگاهیان این مرکز علمی این فقدان و خسران را به همه دوستداران علم و به ویژه ریاضی دانان جهان، جامعه علمی کشور و به ویژه دانشگاهیان تسلیت عرض می نمایم و برای روح آن دانشمند نابغه رحمت خداوندی مسئلت می نمایم.

دکتر عباس زراعت