نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان عازم مشهد مقدس شدند

۲۱ اسفند ۱۳۸۷ | ۲۰:۰۹ کد : ۶۹۸ اخبار دانشگاه

مدیر دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان گفت: 70 نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه روز چهارشنبه عازم مشهد مقدس شدند.

جواد نخی افزود: این تعداد افراد به وسیله دو دستگاه اتوبوس به مشهد عزیمت کردند.

به گفته وی، با توجه به نامگذاری 22 اسفندماه به نام بزرگداشت روز شهدا، هر ساله اعزام دانشجویان شاهد و ایثارگر در این روز انجام می‌شود و در نخستین روز ورود، دانشجویان در جوار مزار شهدای گمنام شهر مشهد با شهدا تجدید میثاق می‌کنند.

وی، با اشاره به اینکه این سفر چهار روز ادامه دارد، هدف از برگزاری این سفر معنوی، مذهبی را ارتقاء روحیه نشاط و شادابی و بهره‌گیری دانشجویان شاهد و ایثارگر از برنامه‌های معنوی تدارک دیده شده در این سفر ذکر کرد.

ایشان خاطر نشان کرد: اجرای برنامه‌های متنوع قرائت زیارت عاشورا و زیارت حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع)، دعای کمیل و توسل و بازدید از اماکن مذهبی و موزه از جمله برنامه‌های این سفر است و چند تن از معاونان دانشگاه کاشان دانشجویان شاهد و ایثارگر را همراهی می‌کنند.