دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه کاشان با خانواده مدافعان حرم

۱۴ تیر ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۸ کد : ۶۹۶۸ اخبار دانشگاه

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: جمعی از دانشجویان کانون نگاه سبز این دانشگاه با سه خانواده شهید مدافع حرم دیدار و گفتگو کردند.

حجت الاسلام شیخ زاده هدف از این دیدار را دلجویی با خانواده شهدای  مدافع حرم و یاد و گرامیداشت رشادت های این شهدا بیان کرد و گفت: تکریم این خانواده های معزز و تجلیل از مقام صبر و استقامت خانواده های شهدای مدافع حرم امری ضروری است.

وی افزود: به منظور حفظ و ارتقاء روحیه نشاط و شادابی در بین فرزندان این شهدا سعی شد تا برنامه های دیدار و تجلیل از این خانواده ها در فضایی با نشاط و در محیط پارک انجام شود.

حجت الاسلام شیخ زاده خاطر نشان کرد: در این مراسم که همراه با تولد 9 سالگی یکی از فرزندان شهید بود دانشجویان با تهیه کیک تولد برای این فرزند شهید سعی کردند فضای با نشاط را برای این خانواده ها فراهم سازند.

این برنامه به همت مدیریت فرهنگی و کانون شهدا و نگاه سبز دانشگاه کاشان برگزار شد.