رشته بیوتکنولوژی در دانشگاه کاشان راه‌اندازی شد

۲۱ اسفند ۱۳۸۷ | ۱۹:۰۸ کد : ۶۹۶ اخبار دانشگاه

معاون آموزشی و تحصیلات دانشگاه کاشان از ایجاد رشته زیست‌شناسی سلولی مولکولی ـ بیوتکنولوژی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر «امیرحسین رسول‌نیا» افزود: موافقت تأسیس این رشته از سوی دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر شده است.

به گفته وی، با ایجاد این رشته، برای سال آینده 30 دانشجو در مقطع کارشناسی در این رشته جذب خواهند شد.

ایشان، با اشاره به اینکه در دانشگاه کاشان، دانش‌آموزان گروه آزمایشی علوم تجربی تنها در رشته شیمی این دانشگاه می‌توانستند تحصیل کنند اظهار داشت: راه‌اندازی این رشته گام بسیار مؤثری برای علاقمندان به رشته زیست شناسی و بومی گزینی است.

به گفته وی، برای آموزش و تدریس در این رشته چهار عضو هیأت علمی در نظر گرفته شده است.

معاون آموزشی دانشگاه کاشان از ایجاد دوره کارشناسی رشته مهندسی عمران برای گروه آزمایشی علوم ریاضی و کارشناسی ارشد اسانس در سال آینده خبر داد و اظهار داشت: با دایر شدن این رشته‌ها 42 دانشجو پذیرش و جذب این دانشگاه می‌شوند.