رئیس دانشگاه کاشان: علم محوری رمز توسعه هر جامعه است

۱۲ تیر ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۶ کد : ۶۹۵۵ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان: علم محوری رمز توسعه هر جامعه است

رئیس دانشگاه کاشان گفت: توسعه هر جامعه و منطقه با دانایی محوری و علم محوری تحقق می یابد..

دکتر عباس زراعت در جلسه آموزشی منتخبان پنجمین دوره شوراهای شهرهای شمال استان اصفهان که در دانشگاه کاشان برگزار شد، با بیان اینکه توسعه بدون علم میسر نیست اظهار داشت: با ارتباط هر چه بیشتر با دانشگاه و ارائه طرح های تحقیقاتی و علمی می توان بر بسیاری از مشکلات جامعه فائق آمد و توسعه منطقه را شاهد بود.

وی یکی از رسالت های دانشگاه را ارتباط دانشگاه با جامعه و مدیریت شهری بیان کرد و اظهار داشت: در این راستا شورای پژوهش و فناوری با 9 کمیته تخصصی در این دانشگاه ایجاد شده است  تا بتوان با همکاری مجموعه مدیریت شهری و اعضای هیات علمی دانشگاه مشکلات، نیازها و آسیب های اجتماعی شهر را مرتفع سازیم.

دکتر زراعت از آمادگی این دانشگاه برای همکاری با منتخبین اعضای شوراهای شهر منطقه کاشان خبر داد و خاطر نشان کرد: دانشگاه کاشان از دانشگاه های مطرح و در ردیف 10دانشگاه برتر کشور با پتانسیل های بالقوه اعضای هیات علمی برجسته و فضاهای آموزشی است که آمادگی دارد در قالب شورای پژوهش و فناوری و با استفاده از پتانسیل های منطقه در توسعه و رفع نیازهای شهر نقش آفرینی کند.

در این نشست مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، فرماندار کاشان حضور داشتند و کارگاه آموزشی منتخبین پنجمین دوره شورای اسلامی شهرهای آران و بیدگل، ابوزیدآباد، سفید شهر، نوش آباد، کامو و چوگان ،کاشان،قمصر،برزک، مشکات، نیاسر،نطنز، جوشقان قالی، بادرود، خالدآباد و طرق رود برگزار شد.