دانشگاه کاشان با آستان قدس رضوی تفاهم نامه همکاری امضا می کنند

۱۱ تیر ۱۳۹۶ | ۱۹:۱۵ کد : ۶۹۵۲ اخبار دانشگاه تفاهم نامه

در جلسه ای که با حضور آقای بافنده مدیر طرح و برنامه آستان قدس رضوی و رییس دانشگاه کاشان در روز یکشنبه یازدهم تیرماه 96 در دانشگاه برگزار شد در خصوص انعقاد زمینه های همکاری میان دانشگاه وآستان قدس رضوی بحث و تبادل نظر شد.

رییس دانشگاه کاشان در این جلسه پس از معرفی بخش های دانشگاه، گزارشی از توانمندی های دانشگاه کاشان را ارایه نمود.

دکتر عباس زراعت همکاری های متقابل دانشگاه با آستان قدس رضوی را مورد تاکید قرار داد و افزود: دانشگاه کاشان توانایی تولید اسانس و عطر و گلاب برای مصرف در حرم مطهر امام رضا(ع)،همکاری های فرهنگی، مشاوره در زمینه های مدیریتی و اقتصادی و غیره را با آستان قدس رضوی دارد.

دبیر ستاد برنامه ریزی آستان قدس رضوی نیز در این نشست به برخی موضوعات آستان که قابل حل توسط اساتید دانشگاه می باشد اشاره نمود و مقرر شد بررسی های مقدماتی برای همکاری صورت گیرد.

در این جلسه مقرر شد کارگروهی از نمایندگان دانشگاه و آستان قدس رضوی تشکیل شده و متن تفاهمنامه همکاری تهیه شود تا در مورد زمینه های همکاری قرارداد تنظیم گردد.