کسب دو رتبه برتر جشنواره کشوری پایان نامه های قرآنی از دانشگاه کاشان

۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۰:۲۹ کد : ۶۹۲۹ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
مدیر گروه قرآن وحدیث دانشگاه کاشان گفت: در شانزدهمین دوره انتخاب پایان نامه های برتر قرآنی، آقای دکتر حسین ستار رتبه سوم و خانم فاطمه حاجی اکبری از دانشگاه کاشان رتبه چهارم این جشنواره را کسب کردند.
کسب دو رتبه برتر  جشنواره کشوری پایان نامه های قرآنی از دانشگاه کاشان

دکتر محسن قاسم پور افزود: در این جشنواره پایان نامه دکتر ستار عضو هیات علمی گروه قرآن و حدیث دانشگاه  باعنوان "بررسی و تحلیل دلایل و پیامدهای روایات منتقله در آثار شیخ صدوق (ره)"و  پایان نامه خانم فاطمه حاجی اکبری دانشجوی دکترای قرآن و حدیث این دانشگاه  با عنوان "بررسی گفتمانی نسخ و نقدآن میان متقدمان و متاخران" حائز رتبه های برتر شدند.

وی اظهار داشت: شانزدهمین جشنواره ملی پایان‎نامه‎های برتر قرآنی با هدف ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان نسبت به نقش‌آفرینی در حوزه‌ تحقیقات دینی و قرآنی به همت اداره کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در فضای بیست‎وپنجمین نمایشگاه بین‎المللی قرآن کریم همراه با معرفی و تقدیر از پژوهشهای برتر قرآنی دانشجویی برگزار شد.

در این جشنواره حدود ۶۰۰ پایان نامه مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه های سراسر کشور جمع آوری و در دو مرحله توسط استادان گروه های قرآن و حدیث برخی از دانشگاه های کشور داوری شد.