شروع عملیات ساخت سردر دانشگاه کاشان

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۱ کد : ۶۹۱۴ اخبار دانشگاه
شروع عملیات ساخت سردر دانشگاه کاشان

همزمان با سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه کاشان کلنگ ساخت سردر دانشگاه با حضور شهردار کاشان زده شد.

مدیر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه کاشان گفت: طی توافقات انجام شده با شهرداری و شورای اسلامی این شهر، سردر دانشگاه کاشان با مشارکت و همت شهرداری کاشان ساخته می شود.

مهندس حسین توفیقی هزینه اجرای این طرح را 20 میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: طی توافق ها و تفاهم نامه های همکاری فی مابین دانشگاه کاشان و شهرداری،  تمام هزینه اجرای این طرح با اعتبار مالی شهرداری انجام خواهد پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح این سردر توسط مهندسین مشاور دانشگاه کاشان طراحی شده، خاطر نشان کرد: سردر دانشگاه در ضلع جنوبی و در خیابان جدیدالاحداث دانشگاه ساخته خواهد شد.

مدیر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: پیرو این قرارداد همچنین مقرر گردید زمین چمن مصنوعی نیز در سایت ورزشی دانشگاه با اعتباری بالغ بر200میلیون تومان توسط شهرداری انجام شود.