پرداخت بدهی های دانشگاه کاشان به شهرداری

۲۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۰:۵۱ کد : ۶۹۱۰ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان گفت: این دانشگاه بدهی های سال های گذشته خود به شهرداری کاشان را پرداخت کرد.

دکتر عباس زراعت با اشاره به اینکه شهرداری کاشان برای عوارض نوسازی و پروانه ساختمان های احداثی در دانشگاه در بازده زمانی حدود سی سال، مبلغی بالغ بر سی میلیارد تومان را مطالبه می کرد اظهار داشت: بخشی از این مطالبات که افزون  بر شانزده میلیارد تومان می باشد برای نخستین بار به شهرداری پرداخت گردید و بقیه آن نیز در صورت ارایه مستندات لازم پرداخت خواهد شد.

وی با بیان اینکه  بدهی های دانشگاه کاشان از بدو تاسیس دانشگاه تاکنون انباشته شده بود  افزود: با پیگیری های فراوان دانشگاه در سازمان برنامه و بودجه و مساعدت دولت محترم علاوه بر اینکه  بدهی های دانشگاه پرداخت گردید کمک مهمی هم به عمران و خدمات شهر صورت گرفت.​

لازم به ذکر است دولت تدبیر و امید با تخصیص اعتبار برای پرداخت بدهی های دولت به شهرداری ها برای اولین بار مطالبات دانشگاهها را پرداخت نمود و این امر کمک موثری به ارایه خدمات به شهرها از جمله کاشان می نماید.