اولین دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی دانشگاه کاشان از پایان نامه دکترای خود دفاع کرد

۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۲ کد : ۶۹۰۷ اخبار دانشگاه

مدیر گروه مهندسی مکانیک – حرارت و سیالات گفت: اولین دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان از پایان نامه دکترای خود دفاع کرد.

دکتر علی اکبر عباسیان اظهار داشت: دکتر امیرحسین نیرومند به عنوان اولین دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان از پایان نامه دکترای خود باعنوان " حل جریان کاملاً توسعه یافته و در حال توسعه در مجراها با مقاطع هندسی مختلف حاوی نانوسیال آب-اکسید آلومینیوم با استفاده از روش شبه تحلیلی باقیماندههای وزنی گلرکین "   دفاع کرد و موفق به اخذ درجه دکتری مهندسی مکانیک گردید.

وی خاطر نشان کرد: این تحقیق به ارائه حل میدان های  سرعت و دما در مجاری با هندسی های پیجیده برای آب و نانو سیال آب-اکسید الومینیم با روش باقیمانده های وزنی گلرکین اختصاص دارد و سعی می کند پاسخ هایی جامع تر و کامل تر از پاسخ های روش های عددی ارائه دهد.

دکتر عباسیان افزود: از نتایج این تحقیق میتوان برای تحلیل جریان و انتقال حرارت درون مجاری که کاربردهای وسیعی در مبدل های حرارتی، صنایع برودتی و تهویه مطبوع دارد استفاده کرد.

این پایان نامه تحت راهنمایی آقایان دکتر علی عارف منش و دکتر علی اکبر عباسیان آرانی به عنوان اساتید راهنما انجام و در مقابل هیئت داوران متشکل از پرفسور موسی فرهادی از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دکتر قنبر علی شیخ زاده، دکتر مجید سبزپوشانی و اساتید راهنما ارائه و دفاع گردید.