دانشگاه کاشان در طرح ضیافت اندیشه استادان رتبه نخست استان اصفهان شد

۰۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۳ کد : ۶۸۸۹ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
دانشگاه کاشان در طرح ضیافت اندیشه استادان رتبه نخست استان اصفهان شد

دانشگاه کاشان برای سومین سال پیاپی در طرح ضیافت اندیشه استادان رتبه نخست را در بین دانشگاه های استان اصفهان کسب کرد.

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با ارسال نامه ای اعلام کرده است: در ارزشیابی بعمل آمده، دانشگاه کاشان از جهت مدیریت اجرای طرح ضیافت اندیشه استادان در سال 1395 با کسب امتیاز 103 حائز رتبه اول در بین دانشگاه های استان اصفهان شد.

میر مجید سید قریشی در این نامه  از تلاش‌های صورت گرفته در راستای ارتقای بصیرت و معرفت دینی و علمی دانشگاهیان در طرح ضیافت استادان این دانشگاه  قدردانی کرده است.

نقش مربی گری اساتید در  دانشگاه، محفل قرآنی، تیپ شناسی خانواده، نقش رهبری در مدیریت بحران ها و هم اندیشی اساتید با موضوع راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی در دانشگاه از جمله موضوعات کلاس های طرح ضیافت اندیشه سال گذشته دانشگاه کاشان بود.

در طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه کاشان در سال 1395 بیش از یکصد نفر شرکت داشتند.