رئیس دانشگاه کاشان: شهداء استادان معرفت، مردانگی و ولایتمداری هستند

۰۵ اسفند ۱۳۸۷ | ۲۰:۵۱ کد : ۶۸۴ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان گفت: شهدا استادان معرفت، مردانگی و ولایتمداری و شجاعت هستند.

دکتر «سیدجواد ساداتی‌نژاد» در نخستین یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه کاشان با اشاره به 21 شهید این دانشگاه افزود: شهدا سرمایه‌های گرانقدری هستند که باید غیرت، شجاعت و ایثار را با آنها محک زد.

وی، برگزاری این یادواره را پاسداشت و تجلیل از زندگان همیشه تاریخ ذکر کرد و افزود: آنچه امروز در کشورمان شاهدیم؛ و پیشرفت و ترقی کشور و پرتاب ماهواره امید از برکت خون شهدا و حضور خانواده‌های شهداست.

ایشان به مراسم خاکسپاری سه شهید گمنام در روز ششم اسفند همزمان با رحلت حضرت پیامبراکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) اشاره کرد وگفت: دانشگاه گلستان علم و پژوهش و بوستان معرفت است و شهدا بزرگ‌ترین جهت نما و قطب‌نما برای جوانان در دانشگاه هستند.

به گفته وی، شهدا، استادان عدالت‌خواهی و استکبار ستیزی هستند و با قدوم این شهیدان گمنام دانشکده و کلاس عمومی معرفت برای همیشه در این دانشگاه ایجاد می‌شود.

در این یادواره سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی، شاعران عبدالجبار کاکایی، استاد حمید سبزواری و جانبازان معزز و نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان شهرستان حضور داشتند.