دعوت ناشران حقوقی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از رییس دانشگاه کاشان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۲۰:۱۴ کد : ۶۸۳۰ اخبار دانشگاه
دعوت ناشران حقوقی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از رییس دانشگاه کاشان

امروز دکتر عباس زراعت رییس دانشگاه کاشان  به دعوت تعدادی از ناشران حقوقی  از غرفه های  آنان در سی امین  نمایشگاه بین المللی کتاب بازدید و با دانشجویان حقوق کشور دیدار و به سوالات آنان پاسخ دادند.

در این دیدار انتشارات جنگل جاودانه از دکتر عباس زراعت به عنوان یکی از چهره های علمی به نام صاحب تالیف کشور یاد کرد و  گفت: دکتر عباس زراعت دارای بیشترین اثر تالیفی علمی در میان اساتید کشور بوده و مولف حدود یکصد و پنجاه مجلد کتاب علمی و دانشگاهی در رشته حقوق هستند که در دوره‌ های مختلف دانشگاههای کشور بویژه دوره های دکتری و کارشناسی ارشد تدریس می شود.

انتشارات ققنوس ،میزان، جنگل،اندیشه های حقوقی ،قانون مدار و خط سوم از جمله موسسات نشر معتبر کشوری هستند که کتاب های ایشان را چاپ می کنند.

لازم به ذکر است بسیاری از تالیفات ایشان بیش از بیست مرتبه تجدید چاپ شده و در تیراژهای بیست هزارتایی انتشار می یابد.