نخستین یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۵ اسفند ۱۳۸۷ | ۲۰:۵۰ کد : ۶۸۳ اخبار دانشگاه

نخستین یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه کاشان روز دوشنبه با حضور سرداران، فرماندهان و شاعران برجسته دوران دفاع مقدس در سالن آزادی دانشگاه کاشان برگزار شد.

دبیر برگزاری نخستین یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه کاشان در حاشیة برگزاری این یادواره گفت: خاطره‌گویی، قرائت شعر استاد عبدالجبار کاکایی و حمید سبزواری، تواشیح، سخنرانی سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی، اجرای موسیقی و نمایش عاشورایی از جمله برنامه‌های این یادواره است.

جواد نخی، هدف از برگزاری این یادواره را، پاسداشت نام شهدا، تجلیل و تکریم از خانواده‌های شهدا و ارتقاء فرهنگ ایثار، معنویت و شهادت در بین دانشجویان ذکر کرد.

وی، 21 شهید دانشجوی این دانشگاه را از افتخارات دانشگاه کاشان برشمرد و تداوم راه شهدا را به دانشجویان تأکید کرد.

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان از مراسم خاکسپاری سه شهید گمنام در روز ششم اسفندماه همزمان با سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) خبر داد و گفت: این مراسم از ساعت 8:30 از مسجد صفاری کاشان به طرف دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.