دانشگاه کاشان در مجموعه پایگاه های همکار بنیاد ملی نخبگان قرار گرفت

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۲ کد : ۶۸۲۹ اخبار دانشگاه
دانشگاه کاشان در مجموعه پایگاه های همکار بنیاد ملی نخبگان قرار گرفت

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: این دانشگاه در مجموعه پایگاه های تخصصی همکار بنیاد ملی نخبگان قرار گرفت.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: این طرح همکاری به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده های فناورانه به کشور توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان و با همکاری دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز علمی و فناوری منتخب کشور به عنوان "پایگاه تخصصی همکار" اجرا می گردد تا در قالب حمایت از انجام دوره های علمی و تحقیقاتی همچون پسا دکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، تعریف پروژه های فناوری کوتاه مدت و بلندمدت و برگزاری سخنرانی و کارگاه های تخصصی به ارتباط موثر محقق و مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور یاری نماید.

وی افزود: با قرار گرفتن در مجموعه پایگاه های همکار بنیاد ملی نخبگان، استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم در مراکز علمی، فناوری و صنعتی فراهم می شود.

منعم زاده خاطر نشان کرد: بنیاد ملی نخبگان  با ارائه تسهیلات پسا دکتری، تسهیلات دوره فرصت مطالعاتی، همکاری با اساتید مدعو و معین و برگزاری سخنرانی و کارگاه های تخصصی، از فعالیت های فناورانه ایجاد شرکت های دانش بنیان نوپا و از استادیاران جوان پایگاه های تخصصی همکار حمایت خواهد کرد.