آزمون کتبی کتاب تعلیم و تربیت در اسلام برگزار شد

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۴ کد : ۶۸۱۹ اخبار دانشگاه
آزمون کتبی کتاب تعلیم و تربیت در اسلام برگزار شد

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: به مناسبت گرامیداشت روز استاد و پاسداشت مقام معلم، از  آزمون کتبی تعلیم و تربیت در اسلام اثر استاد شهید مطهری برگزار شد.

جواد نخی گفت: در این آزمون حدود یکصد نفر از همکاران این دانشگاه شرکت کردند.

وی هدف از برگزاری این آزمون را ترویج فرهنگ کتابخوانی و آشنایی با افکار و اندیشه های بزرگانی همچون استاد مطهری بیان کرد و افزود: شرکت کنندگان در این آزمون به مدت  40 دقیقه به 40 سوال تستی و تشریحی پاسخ دادند.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: به کارمندانی که حد اقل 70 درصد نمره امتحان را کسب نموده باشند به مدت 4ساعت گواهی آموزش صادر خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: به برگزیدگانی که موفق به کسب نمره کامل آزمون کتبی گردند کارت هدیه 100 هزار تومانی و به نفرات اول تا پنجم به شرط کسب حداقل 80 درصد نمره آزمون کارت هدیه 80 هزار تومانی ( در صورت افزایش نفرات با نمره مساوی به قید قرعه جایزه داده خواهد شد) وبه 10 درصد از شرکت کنندگان محترم که حد اقل نمره لازم را کسب نمایند نیز کارت هدیه 30 هزار تومانی تعلق خواهد گرفت.