نشست معاونان پژوهشی دانشگاه های منطقه ۶ در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۲ کد : ۶۸۱۶ اخبار دانشگاه
نشست معاونان پژوهشی دانشگاه های منطقه ۶ در دانشگاه کاشان برگزار شد

​نشست معاونان پژوهشی وفناوری دانشگاه های منطقه 6 به میزبانی دانشگاه کاشان در پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر برگزار شد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این نشست را تبادل نظر در خصوص ایجاد آزمایشگاه ملی بیان کرد و گفت:  سیاست وزارت علوم، راه اندازی مجموعه آزمایشگاههای ملی در  10 منطقه  کشوری است که دانشگاه های استانهای  اصفهان، یزد و چهار محال بختیاری جزء دانشگاهای منطقه 6 قرار دارند.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: موسسه جایکای ژاپن وامی به مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار در اختیار وزارت علوم قرار خواهد داد و از این بودجه جهت ایجاد آزمایشگاه های مرجع دهگانه و ارتقاء تجهیزات آزمایشگاهی استفاده خواهد شد که قرار است مبلغ 40میلیون دلار آن به آزمایشگاه ملی دانشگاه های منطقه 6 اختصاص یابد.

وی با اشاره به کسب رتبه برتر آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان در بین آزمایشگاههای  دانشگاهها وموسسات پژوهشی و آموزشی کل کشور افزود: تقاضای احداث آزمایشگاه ملی منطقه 6 را در دانشگاه کاشان مطرح کرده ایم و در جلسات آتی موضوع پیگیری و تصمیمات مربوطه اتخاذ خواهد شد.