حضور جمعی از کارگران دانشگاه به همراه خانواده هایشان در اردوی زیارتی سیاحتی مشهد اردهال و محلات

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۱:۲۶ کد : ۶۸۰۴ اخبار دانشگاه

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: به مناسبت روز جهانی کارگر جمعی از نیروهای خدوم شرکتهای  پیمانکاری دانشگاه به همراه خانواده هایشان در اردوی زیارتی سیاحتی مشهد اردهال و محلات حضور یافتند.

جواد نخی هدف از برگزاری این اردو را گرامیداشت روز کارگر و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین کارگران شاغل در دانشگاه درراستای توسعه فرهنگی بیان کرد و افزود: در این اردوی تفریحی یکصدو 10 نفر از کارگران به همراه خانواده هایشان شرکت داشتند.

وی  زیارت امامزاده سلطان علی بن امام محمد باقر(ع) در مشهد اردهال، تفریح در سرچشمه و آبگرم محلات و بازدید از کلستانه و اقامه نماز و صرف ناهار را از جمله برنامه های این اردوی یک روزه عنوان کرد و افزود: مدیریت ارتباطات فرهنگی دانشگاه سعی دارد جهت ارتقاء روحیه نشاط وشادابی در بین کارکنان دانشگاه، برنامه ها و اردوهای متنوع تفریحی فرهنگی را به صورت مستمر برگزار کند.

در این اردوی تفریحی که به همت مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه برگزارشد رئیس دانشگاه نیز حضور  داشت.