همایش «نقش همکاری خانه با دانشگاه» در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۴ اسفند ۱۳۸۷ | ۲۱:۴۸ کد : ۶۸۰ اخبار دانشگاه

دومین همایش نقش همکاری خانه با دانشگاه روز پنجشنبه اول اسفندماه در سالن آزادی دانشگاه کاشان برگزار شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه کاشان در این همایش، ارتباط و تعامل خانواده‌ها و والدین دانشجویان با دانشگاه کاشان را موجب رشد و تعالی استعدادهای دانشجویان دانست و گفت: همکاری بیشتر خانواده و والدین دانشجویان با دانشگاه در جلوگیری از مشکلات و آسیب‌های روانی و اجتماعی دانشجویان ضروری است.

دکتر غلامی، همچنین در این همایش مباحثی را پیرامون ازدواج دانشجویان، روابط دختر و پسر و حساس‌سازی خانواده‌ها نسبت به این روابط و آگاهی والدین از مشکلات ارائه کرد.

دکتر امیدی روانشناس بالینی هم در این همایش، به نیازهای روانی اجتماعی دانشجویان و نتایج مثبت و منفی و نحوه پاسخگویی و عدم پاسخگویی به این نیازها اشاره کرد.

این همایش با همکاری مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان با هدف تعامل و همکاری والدین دانشجویان با دانشگاه در کاهش آسیب‌های روانی و اجتماعی برگزار شد.

اجرای موسیقی، امضاء تفاهم‌نامه بین دانشگاه و والدین از دیگر برنامه‌های این همایش بود.