دعوت سه بازیکن تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه به اردوی تیم ملی والیبال دانشجویی

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۷ کد : ۶۷۹۹ اخبار دانشگاه
دعوت  سه بازیکن تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه به اردوی تیم ملی والیبال دانشجویی

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از انتخاب سه دانشجوی والیبالیست این دانشگاه جهت حضور در تمرینات انتخابی تیم ملی والیبال دانشجویان خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این انتخاب به دلیل موفقیت های تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه طی چهارسال گذشته که با کسب عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی در منطقه و پنجمی المپیاد ورزشی در بین دانشگاه های کشور همراه  بوده، انجام شده  و دانشگاه کاشان را به عنوان قطب والیبال دانشجویی در کشور معرفی نموده است.

وی ادامه داد: دانشجویان منتخب، آقایان مجتبی ارشادیان آرانی، سید عباس روزمه و محمد رضا فلاح نژاد در مقطع کارشناسی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی مشغول به تحصیل می باشند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان ابراز امیدواری کرد: با تدوین آیین نامه حمایت از جذب و ماندگاری قهرمانان ورزشی و همچنین برنامه ریزی و تمرینات مستمر جهت مشارکت بیشتر دانشجویان درحوزه قهرمانی و حمایت های مسئولین دانشگاه از این بخش مهم،شاهد حضور دانشجویان دیگر رشته های ورزشی دانشگاه در سطح ملی باشیم.