مرحله پایانی هفتمین دوره مسابقه حفظ خطابه غدیر برگزار می شود

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۴ کد : ۶۷۹۰ اخبار دانشگاه

هفتمین دوره مسابقه حفظ خطابه غدیر با حضور 100 نفر از دانشجویان دانشگاه کاشان از بهمن ماه سال گذشته و در 3 مرحله تا فروردین96  برگزار شد؛ مرحله نهایی این مسابقه، با حضور 20 نفر از حافظان که به مرحله نهایی راه یافته اند برگزار خواهد شد.

این دوره از مسابقات شاهد حضور و رقابت قدرتمند دانشجویان پسر دانشگاه و کسب رتبه اول در 3 مرحله مقدماتی توسط دانشجوی کارشناسی دانشگاه، آقای سید سبحان حسینی اعلام شده است، که نسبت به سالهای گذشته کم نظیر بوده است.

شرکت کنندگان در مرحله نهایی این مسابقه، در دو قسمت سئوالات تشریحی و شفاهی سنجیده می شوند. برگزیدگان این دوره از مسابقه طبق سالهای گذشته به کربلای معلاء اعزام خواهند شد.

لازم به ذکر است، آزمون پایانی توسط کارشناسان موسسه حفظ خطابه غدیر تهران، روز پنجشنبه 14 اردیبهشت ماه ساعت 9 صبح در محل دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه برگزار خواهد شد.