آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان رتبه نخست آزمایشگاههای کشور را کسب کرد

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۶ کد : ۶۷۸۸ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان از بین آزمایشگاه های مرکزی دانشگاههای ایران رتبه نخست را کسب کرد.
آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان رتبه نخست آزمایشگاههای کشور را کسب کرد

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان گفت: هر سال همزمان با سالروز تولد فیسلوف و دانشمند ایرانی جورجانی در روز 30 فروردین ماه به نام روز آزمایشگاه نامگذاری شده است که امسال همزمان با برگزاری دومین همایش رؤسای آزمایشگاه های مرکزی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری که در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار شد از برترین دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پژوهشگاه ها در حوزه آزمایشگاه های مرکزی تجلیل شد.

دکتر محسن بهپور با بیان اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 131 آزمایشگاه را در دانشگاه ها و شهرک های علمی، تحقیقاتی زیر پوشش دارد افزود:هر سال از بین این دانشگاه ها بر اساس شاخص هایی شامل مدیریت آزمایشگاه، تعداد آزمایش های انجام شده، سرویس دهی مناسب، هزینه کرد اعتبارات در محل های مرتبط و ارسال گزارش آن، استقرار نرم افزار مدیریت آزمایشگاه مرکزی  و همکاری با شبکه آزمایشگاه علمی ایران(شاعا) امتیازدهی می شود و 10 آزمایشگاه مرکزی به عنوان آزمایشگاه مرکزی برتر انتخاب می شود که  دانشگاه کاشان از بین این دانشگاهها توانست رتبه نخست را کسب کند.

وی خاطر نشان کرد: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان 248 آزمایش را تحت پوشش قرار می دهد و 60 درصد نمونه های دریافتی آن مربوط به مراکز صنعتی و دانشگاه های دیگر می باشد و درآمد سالیانه آن در حدود 6 میلیارد ریال است.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان از برنامه های آتی این آزمایشگاه را، افزایش تعداد آزمایش ها به 350 آزمایش ذکر کرد و افزود: سعی بر این است که سرویس دهی آزمایشگاه را گسترده تر و درآمدزایی خود را نزدیک به 10 میلیارد ریال در سال برسانیم.

دکتر بهپور در پایان اعلام نمود که آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان آماده هرگونه همکاری با مراکز صنعتی و آزمایشگاهی است.