برگزاری دوره آموزشی ارتقای سطح مهارت طراحان و نقاشان فرش کاشان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۴ کد : ۶۷۸۴ اخبار دانشگاه

رییس پژوهشکده فرش دانشکده معماری دانشگاه کاشان گفت: دوره آموزشی ارتقای سطح مهارت طراحان و نقاشان فرش کاشان با همکاری پژوهشکده فرش ایران، سازمان صنعت، معدن و تجارت کاشان و مرکز ملی فرش ایران  در  دانشگاه کاشان برگزار می گردد

دکتر احمد اکبری اهداف  برگزاری این دوره آموزشی را شناخت تقاضای بازارهای هدف و چگونگی انتقال خواسته مشتری به طراح به عنوان اصلی ترین بخش تولید فرش و ابتدای فرایند تولید ذکر کرد.

وی اظهار داشت: ارتقای مهارت طراحان و نقاشان فرش و باز آموزی فعالان این رشته و در نتیجه افزایش توان رقابتی فرش ایران و کاشان جهت ارایه طرح و نقشه مورد نیاز بازارهای هدف و افزایش سهم ایران از تجارت جهانی فرش از اهداف دیگر این دوره آموزشی است.

این دوره آموزشی باشرکت 30 نفر از طراحان و نقاشان فرش کاشان و به مدت سه روز از 16 تا18 اردیبهشت ماه جاری  در دانشکده معماری و هنر برگزار می شود..

​این دوره آموزش بر اساس قرار داد همکاری میان پژوهشکده فرش  ایران و سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان اصفهان و تحت نظارت مرکز ملی فرش ایران برگزار می گردد.