پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارگر

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۴ کد : ۶۷۸۳ اخبار دانشگاه

کارگران در زمره زحمتکش ترین و کارآمدترین اقشار جامعه اند که چرخ های صنعت و اقتصاد جامعه را به چرخش در می آورند و درعین حال در ردیف کم توقع ترین و محروم ترین بخش های جامعه اند.

بحمدالله دانشگاه کاشان که مشحون از نیروهای مخلص و پرکار در بخش های مختلف است در قسمت های خدماتی و پشتیبانی نیز بهره مند از همکارانی است که با تمام وجود در بخش های تاسیسات، خدمات و فضای سبز در زمینه سازی بستر شکوفایی دانشگاه و دانشگاهیان مشغول انجام مسئولیت هستند.

با تبریک روز کارگر، برای همه این همکاران زحمتکش آرزوی سلامت و نیک روزی در همه آناث و شئونات زندگی داریم.

انشاءالله با تمهید و تدبیر مسئولان و دولتمردان محترم تسهیلات رفاهی و معیشتی افزون تر توام با حفظ کرامت و ارزش های والای انسانی بیشتر از پیش برای کارگران محترم میسر گردد.

دکتر عباس زراعت