راهیابی سه دانشجوی دانشگاه کاشان به مسابقات سراسری قرآن

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۲ کد : ۶۷۷۱ اخبار دانشگاه
راهیابی سه  دانشجوی دانشگاه کاشان به مسابقات سراسری قرآن

مدیرفرهنگی دانشگاه کاشان گفت : سه دانشجوی  این دانشگاه موفق شدند در مرحله منطقه ای سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان که در 29 و 30 فروردین ماه سال جاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد  در رشته ی حفظ به بخش سراسری(کشوری) راه یابند .

حجت الاسلام شیخ زاده اظهار داشت: در این مسابقات در رشته حفظ کل "سمیه مسعودی نیا" رتبه سوم مرحله منطقه ای، حفظ 20 جزء"هادی حیدری" رتبه سوم مرحله ی منطقه ای، حفظ 10 جزء "زهرا نطقی" رتبه سوم مرحله ی منطقه ای را کسب کردند.

وی خاطر نشان کرد: مرحله ی منطقه ای بخش معارفی(کتبی) مسابقات سراسری قرآن که هیجدهم اردیبهشت ماه جاری  در دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد 15 نفر از برگزیدگان دانشگاه کاشان  به این مسابقات راه یافته اند.

این جشنواره بزرگترین جشنواره دینی و مذهبی دانشجویان کشور است که هدف از برگزاری این جشنواره ترویج و پشتیبانی از فعالیت های دینی و قرآنی در دانشگاه های سراسر کشور می باشد.