برای نخستین بار در کشور دانشگاه کاشان و شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت قراردادCCHP بستند

۰۴ اسفند ۱۳۸۷ | ۲۱:۳۹ کد : ۶۷۷ اخبار دانشگاه

قرارداد طرح تولید همزمان برق، حرارت و تبرید (CCHP) برای  نخستین بار در کشور به عنوان یک طرح پایلوت فی مابین شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت و دانشگاه کاشان به امضا رسید.

مسئول پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان با اعلام این خبر گفت: این طرح دارای توان الکتریکی یک مگاوات، توان حرارتی حداقل یک مگاوات و توان سرمایشی حدود 500 تن تبرید می‌باشد.

دکتر مجید سبزپوشانی گفت: زمان این قرارداد دو ساله و مبلغ آن بالغ بر 10 میلیارد ریال است و به امضای دکتر مجید منعم‌زاده معاون پژوهشی دانشگاه کاشان و مهندس کاظمی مدیر عامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت رسیده است.

وی، هدف از قرارداد این طرح را استفاده بهینه از مصرف سوخت گاز ذکر کرد و افزود: طرح مطالعاتی و نقشه‌های اجرایی این طرح تهیه و در دست بررسی است.