بیش از ۳۸ میلیارد ریال تسهیلات به دانشجویان دانشگاه کاشان پرداخت شد

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۰ کد : ۶۷۶۹ اخبار دانشگاه
بیش از ۳۸ میلیارد ریال تسهیلات به دانشجویان دانشگاه کاشان پرداخت شد

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: مبلغ 38 میلیارد و 302 میلیون و 119 هزار و 300 ریال تسهیلات در نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 96-95 به دانشجویان این دانشگاه پرداخت شده است.

دکتر قنبرعلی شیخ زاده اظهار داشت: این وام ها در قالب وام های تحصیلی، شهریه، ازدواج، مسکن، ضروری، بنیاد علوی، ویژه دکتری، زیارت عتبات استعداد درخشان(هسته ای و قهرمان ورزشی ) و تغذیه داده شده است.

وی به پرداخت  8 میلیارد و 805 میلیون و 612 هزار و 500 ریال وام تحصیلی به یک هزار و 679 دانشجو اشاره کرد و افزود: حدود هفت میلیارد و 441 میلیون ریال نیز وام شهریه  به 692 دانشجو شبانه طی این مدت ارائه شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: همچنین اداره رفاه دانشجویی این دانشگاه، یک میلیارد و 820 میلیون ریال به نود و یک نفر وام ازدواج و سه میلیارد و 59 میلیون و 300 هزار ریال به 107 دانشجو وام مسکن پرداخت کرده است.

دکتر شیخ زاده به پرداخت پنج میلیارد و 223 میلیون  808 هزار ریال وام ضروری ، زیارت عتبات عالیات ، استعداد درخشان(هسته ای و قهرمان ورزشی) به 830 دانشجو اشاره کرد و افزود: طی این مدت همچنین  سه میلیارد و 782 میلیون و 800 ریال وام بنیاد علوی به 587 دانشجو داده شده است.

وی اظهار داشت: به 180 دانشجوی دکترای این دانشگاه نیز مبلغ 3 میلیاردو 540 میلیون ریال وام ویژه دکتری در فصل پاییز و همچنین مبلغ 4 میلیارد 83 میلیون ریال وام دکتری به 208 دانشجوی دکتری در فصل زمستان پرداخت شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان پرداخت 546 میلیون 598 هزار و 800 ریال وام تغذیه به 331 دانشجو  را از دیگر تسهیلات ارائه شده اداره رفاه دانشجویی در سال تحصیلی 96-95 اشاره کرد.

دکتر شیخ زاده از پرداخت وام ویژه دکتری خبر داد و افزود: وام ویژه دکتری برای فصل بهار و همچنین وام تغذیه برای نیمسال دوم سال تحصیلی مذکور در حال ثبت نام و در زمان لازم برای پرداخت به صندوق رفاه دانشجویان ارسال خواهد گردید.