تیم تنیس دانشگاه کاشان قهرمان مسابقات تنیس روی میز کارکنان دانشگاه‌های منطقه سه کشور شد

۰۴ اسفند ۱۳۸۷ | ۱۵:۴۶ کد : ۶۷۵ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: تیم دانشگاه کاشان قهرمان مسابقات تنیس روی میز کارکنان دانشگاه‌های منطقه سه کشور شد.

سعید حلاج‌باشی افزود: این دوره از مسابقات که با حضور هفت تیم و 28 ورزشکار به صورت تیمی و انفرادی برگزار شد تیم دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان به ترتیب به عنوان تیم‌های دوم تا سوم این دوره از مسابقات معرفی شدند.

به گفته وی، در ردة انفرادی محمد ناظمی از دانشگاه کاشان، دکتر محمود اشرفی‌زاده از دانشگاه صنعتی اصفهان و غلامعلی ناظمی از دانشگاه کاشان به ترتیب نفرات اول تا سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند.

تیم‌های اراک، قم، شهرکرد، اصفهان، صنعتی اصفهان، هنر اصفهان و کاشان از تیم‌های شرکت کننده این مسابقات بودند و 42 ورزشکار، مربی و سرپرست در مسابقات تنیس روی میز کارکنان دانشگاه‌های منطقه سه کشور حضور داشتند.

گفتنی است این دوره از مسابقات به مدت دو روز برگزار شد.