مدیر جدید مرکز رایانه و اطلاع‌رسانی دانشگاه کاشان معرفی شد

۰۴ اسفند ۱۳۸۷ | ۱۴:۵۱ کد : ۶۷۳ اخبار دانشگاه

دکتر ابوالفضل حلوایی نیاسر به عنوان مدیر جدید مرکز رایانه و اطلاع‌‌رسانی دانشگاه کاشان معرفی شد.

رئیس دانشگاه کاشان در این نشست، ضمن قدردانی از مهندس علیپور مدیر قبلی مرکز رایانه، اطلاع‌رسانی را از نیازهای ضروری جوامع امروز ذکر کرد.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد، ساماندهی خدمات به کاربران و دانشجویان و توسعه زیرساخت‌های این مرکز را برای ارتقاء مرکز رایانه دانشگاه خواستار شد.

وی، حضور فعال این مرکز را ضروری دانست و افزود: تمامی فعالیت‌های مرتبط با رایانه و توسعه شبکه در دانشگاه باید با اطلاع و هماهنگی و نظارت مرکز رایانه و اطلاع‌رسانی انجام شود.

رئیس دانشگاه کاشان، اجرایی شدن مصوبات شورای انفورماتیک، توسعه نیروی انسانی، تقویت اطلاع‌رسانی را از دیگر موارد ضروری برای تعالی مرکز رایانه ذکر کرد.

معاونت پژوهشی دانشگاه کاشان هم با اشاره به نیاز اساسی جامعه و دانشگاه به صنعت رایانه، سرمایه‌گذاری و ارتقاء در بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری رایانه؛ توجه بیشتر سیستم اداری دانشگاه را به جایگاه مرکز رایانه و اطلاع‌رسانی خواستار شد.