سومین کارگاه آموزشی آشنایی با آسیب های فضای مجازی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۸ کد : ۶۷۲۱ اخبار دانشگاه
سومین کارگاه آموزشی آشنایی با آسیب های فضای مجازی در دانشگاه کاشان برگزار شد

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: سومین کارگاه آموزشی آشنایی با آسیب های فضای مجازی در این دانشگاه برگزار شد.

جواد نخی افزود: در این کارگاه آقایان دکتر موسوی مدیر مرکز موبایل دانشگاه، دکتر رجبی قاضی دادگستری و سروان دخیلی از پلیس فتا کاشان مباحثی را در خصوص فرصت ها وتهدیها و آسیب های فضای مجازی ارائه دادند.

وی هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی و آموزش خانواده ها با فضای مجازی و حوزه سایبری و روش های مخرب تبلیغاتی در فضای مجازی بیان کرد و اظهار داشت: در این کارگاه آموزشی کارشناسان مربوطه به بیان آسیب‌ها و خطرات پیرامون حوزه فضای مجازی، خطرات استفاده از شبکه های اجتماعی و راهکارهای پیشگیری از بروز آن پرداختند.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه با بیان اینکه عدم رعایت نکات امنیتی لازم در فضای مجازی، خطرات و آسیب های جبران ناپذیری را به دنبال دارد افزود: بدین منظور این کارگاه آموزشی در چهار جلسه  با حضور اساتید و کارشناسان برجسته دانشگاه، دادگستری و پلیس فتا برگزار می شود.