دیدار مسئولان دانشگاه کاشان با خانواده‌های معظم شهدا

۰۴ اسفند ۱۳۸۷ | ۲۱:۳۶ کد : ۶۷۲ اخبار دانشگاه

به مناسب سی‌امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مسئولان و اساتید دانشگاه کاشان با خانواده‌های معظم شهدا دیدار کردند.

مسئول امور ایثارگران دانشگاه کاشان گفت: این آیین با هدف تجلیل و تکریم از خانواده‌های شهدا و گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد.

حجت‌الاسلام احمد شیخ‌زاده افزود: در این مراسم از خانواده‌های شهیدان رضا فراتی و شهید خدمتی، خانواده‌ها به ذکر خاطراتی از شهیدان خود در دوران جنگ تحمیلی و دفاع مقدس پرداختند.

لازم به ذکر است شهید رضا فراتی از امدادگران جبهه و شهدای جنگ تحمیلی در عملیات مرصاد (حمله منافقین به ایران) است که جنازه‌اش بعد از شهادت توسط منافقین کور دل آتش زده شد و شهید خدمتی از شهدای دوران انقلاب است که ایشان در 17 شهریور 57 به شهادت رسیدند.

در این بازدید رئیس دانشگاه کاشان،‌ مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان و چند تن از کارکنان دانشگاه حضور داشتند.