قبولی بالای ۹۹ درصدی دانشجویان پردیس خواهران در دوره داوری والیبال

۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۵ کد : ۶۷۱۱ اخبار دانشگاه
قبولی بالای ۹۹ درصدی دانشجویان پردیس خواهران در دوره داوری والیبال

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از آمار قبولی بالای 99 درصدی دانشجویان دختر رشته تربیت بدنی پردیس خواهران در اولین دوره داوری والیبال خبر داد.

رمضانی علوی گفت: اولین دوره داوری والیبال  درجه سه از تاریخ 16 لغایت 22 بهمن ماه 95 در پردیس خواهران دانشگاه کاشان در چهار بخش توجیهی داوری، تئوری داوری، دوره عملی و امتحان پایان دوره برگزار شد.

وی افزود: از بین 24 شرکت کننده در این دوره، 23 نفر موفق به کسب مدرک داوری درجه 3 والیبال شدند.

وی خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری این دوره توانمندسازی دانشجویان تربیت بدنی، افزایش تعداد داوران تحصیل کرده و آماده سازی آن ها جهت حضور در بازار مشاغل مرتبط با تربیت بدنی بعد از فارغ التحصیلی می باشد.

همچنین مدیر تربیت بدنی  بیان کرد: برگزاری این دوره ها می تواند مسیر جدیدی برای کارآفرینی و خوداشتغالی دانشجویان رشته تربیت بدنی را بگشاید.

اسامی پذیرفته شدگان دوره داوری درجه 3