انتشار شانزدهمین شماره مجله حدیث ­پژوهی

۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۷ کد : ۶۷۰۹ اخبار دانشگاه
انتشار شانزدهمین شماره مجله حدیث ­پژوهی

شانزدهمین شماره مجله علمی - پژوهشی حدیث­ پژوهی دانشگاه کاشان به صورت الکترونیکی و چاپی مربوط به پاییز و زمستان 1395 انتشار یافت.

مدیر مسئول این مجله گفت:  در این شماره از مجله مقالاتی با عناوین بررسی تخریج و صدور حدیث «یکونُ بَعْدی اثْنَاعَشَرَ خَلِیفَهً» در منابع اهل سنت ، بررسی دیدگاه‌های مطهری درخصوص منابع حدیث، تبارشناسی روایت سجدۀ زن بر شوهر در جوامع روایی متقدم امامیه، ارزیابی رجالیان دربارۀ محمد بن بحر رهنی، تحلیل حدیث‌شناسانۀ تعیین وقت ظهور ، جفر و جامعه و رابطۀ آن‌ها در علم امامان شیعه، رویکرد حدیثی نجم الدین رازی در مرصاد العباد، نقش زُهری در روایات اصلی جمع قرآن، بازپژوهشی اصطلاح حدیث موضوع با تأکید بر تحلیل مفهومی و فرایندی حدیث «من کذب»، تحلیل صدوری متنی روایات تفسیری پیامبردر منابع فریقین، بررسی مقبولیت روایت عمر بن حنظله  ارائه شده است.

دکتر محسن قاسم پور  با بیان اینکه این مجله به صورت دو فصلنامه منتشر می شود اظهار داشت: این مجله پژوهندگان را جهت ارسال مقالات ارزشمند خود برای شماره ­های بعد فرا می­ خواند.

حدیث­ پژوهی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام WWW.ISC.gov.ir و در بانک اطلاعات نشریات کشور: WWW.magiran.com و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی WWW.SID.ir نمایه می‌شود و بر اساس نامه شماره 10690/3 مورخ 1387/12/28 از سوی کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حائز رتبه علمی پژوهشی گردیده است.

این مجله به آدرس http://s-hadith.kashanu.ac.ir قابل دسترس همگان است.