مراسم خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه کاشان

۰۴ اسفند ۱۳۸۷ | ۱۴:۴۰ کد : ۶۷۰ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان از مراسم خاکسپاری سه شهید گمنام در این دانشگاه خبر داد.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد افزود: آیین خاکسپاری این شهدا در روز ششم اسفندماه همزمان با سالروز رحلت پیامبراکرم(ص) در جوار مسجد دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.

وی افزود: تشییع پیکرهای شهدا از ساعت 9 صبح روز دوشنبه از مسجد صفاری کاشان به طرف دانشگاه کاشان انجام می‌شود.

وی، از آحاد مردم و خانواده‌های شهدا خواست تا در مراسم وداع و تشییع پیکرهای شهدای گمنام حضور یابند.

به گفته وی، به همین منظور نخستین یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه کاشان در روز پنجم اسفندماه همراه با برنامه‌های متنوع در این دانشگاه برگزار می‌شود.

وی، سخنرانی یکی از سرداران دفاع مقدس، شعرخوانی شعرای دفاع مقدس، خاطره‌گویی، نمایش، تواشیح، برگزاری نمایشگاه و برنامه‌های جنبی را از جمله برنامه‌های این یادواره که در دو نیم روز صبح و عصر برگزار می‌شود ذکر کرد.