انتخاب مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان به عنوان یکی از مراکز مشاوره نمونه کشوری

۲۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۸:۴۴ کد : ۶۶۷۴ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

رئیس مرکز بهداشت درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان از انتخاب این مرکز به عنوان یکی از مشاوره نمونه کشوری خبر داد.

سید حسین حسینی گفت:  در بیست و هشتمین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که در روزهای یکشنبه و دوشنبه 15 و 16 اسفندماه 1395 در محل سازمان امور دانشجویان برگزار شد، مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان به  عنوان یکی از  "مراکز مشاوره نمونه " معرفی و مورد تقدیر مسئولین سازمان امور دانشجویان قرار گرفت.

وی اظهار داشت: در فرایند انتخاب مراکز مشاوره نمونه که براساس امتیازات کسب شده در بین  مراکز مشاوره دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، مراکز مشاوره برتر در سه سطح : ممتاز، نمونه و فعال، طبقه بندی شده بودند که مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان، در سطح " مراکز مشاوره نمونه "دانشگاههای سراسر کشور جای گرفت.

حسینی کسب این موفقیت را مرهون تلاش و زحمات پرسنل این مرکز، همراهی و حمایت های معنوی معاون دانشجویی و ریاست محترم دانشگاه دانست و اظهار امیدواری کرد: این مرکز بتواند در خصوص ارائه خدمات مشاوره و روانشناختی به دانشجویان دانشگاه و ارتقاء سلامت دانشگاهیان در ابعاد روانی اجتماعی و معنوی، موفقیت های بیشتری را بیش از پیش کسب کند.

در مراسم تقدیر از مراکز مشاوره برتر آقایان دکتر ریاضی، معاون دانشجویان داخل  سازمان امور دانشجویان،دکتر صدیقی، معاون محترم  وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر یعقوبی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان حضور داشتند.

/file/download/news/1489209360-95.pdf