دیدار رییس و معاون پژوهشی دانشگاه کاشان با سفیر فرانسه و رییس دانشگاه سربن و رییس انجمن دوستی ایران و فرانسه

۱۹ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۶ کد : ۶۶۷۳ اخبار دانشگاه

ریاست و معاون پژوهشی دانشگاه بعدازظهر روز چهارشنبه با سفیر فرانسه و رییس دانشگاه سربن و رییس انجمن دوستی ایران و فرانسه دیدار نمودند.

در این دیدار رییس دانشگاه کاشان گزارشی از دانشگاه ارایه داد و زمینه های همکاری دانشگاه کاشان و سربن و دیگر دانشگاههای فرانسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رییس دانشگاه کاشان از سفیر فرانسه دعوت کرد تا بازدیدی از دانشگاه داشته باشند که مورد استقبال ایشان قرار گرفت.

در این جلسه مقرر شد ابتدا رییس انجمن دوستی ایران و فرانسه بازدیدی از دانشگاه بعمل آورده و زمینه های همکاری بررسی شود تا مقدمات امضای تفاهمنامه همکاری فراهم گردد.

سفیر فرانسه در این دیدار اعلام نمود کشورش علاقه فراوانی به برقراری ارتباط میان دانشگاههای این کشور و دانشگاههای بزرگ ایران دارند و برای انعقاد تفاهمنامه میان دانشگاه کاشان و دانشگاههای فرانسه از جمله دانشگاه سوربن نهایت تلاش را خواهند کرد.

در این جلسه شخصیت های دیگری همچون رییس سازمان صنایع دستی کشور و سفیر سابق ایران در فرانسه حضور داشتند که با ایشان نیز مذاکراتی صورت گرفت.دکتر نامور مطلق اعلام داشت کاشان یکی از سه کاندیدای جدی برای قطب صنایع دستی است که زمینه های خوبی برای تحقق این موضوع وجود دارد .