تیم نشاط قهرمان مسابقات لیگ والیبال کارکنان سال ۹۵ (جام شهدای مدافع حرم) شد

۱۶ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۷ کد : ۶۶۶۷ اخبار دانشگاه
تیم نشاط قهرمان مسابقات لیگ والیبال کارکنان سال ۹۵ (جام شهدای مدافع حرم) شد

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از قهرمانی تیم نشاط در مسابقات لیگ والیبال کارکنان دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این مسابقات از مهر ماه همزمان با هفته تربیت بدنی آغاز شد؛ و تا اسفند ماه با برگزاری 35 بازی به طول انجامید.

وی ادامه داد در این دوره از مسابقات تیمهای مرحوم آباد، برجام، نشاط، شهدای مدافع حرم، اساتید الف، اساتید ب حضور داشتند که تیم های نشاط، اساتید ب ومرحوم آباد به ترتیب موفق به کسب مقام اول تا سوم مسابقات گردیدند.

وی هدف از برگزاری این مسابقات را توسعه فرهنگ رشته های مختلف ورزشی و زنده نگه داشتن یاد وخاطره شهدای مدافع حرم و همدلی و همسویی کارمندان و اساتید در راستای این هدف عنوان کرد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان  ابراز امیدواری کرد: در سالهای آتی با مشارکت بیشتر کارکنان (کارمندان و اساتید) و حمایت بیشتر مسئولین دانشگاه از ورزش کارکنان شاهد پیشرفت امر ورزش در بین آحاد دانشگاه باشیم.

اعضای تیم های قهرمان:

تیم نشاط متشکل از آقایان محمد تقی ایمانی مقدم، یاسر مهرانیان، محمود مازوچی، محمد جواد باقری ، جواد راد، ، قاسم گلی ، علی رحیمی، قدرت ا... بدیعی بود.

اعضای تیم اساتید ب را آقایان دکتر مهرداد مرادی، دکتر سید احمد مدنی، دکتر سید محمد رضویان،دکتر سیامک دخانی، دکتر غلامحسن فتح تبار ، دکتر حمیدرضا تبریزی دوز، دکتر احسان صادقی و  حسن سربند تشکیل دادند.

تیم مرحوم آباد متشکل از آقایان، ابوالفضل خدمتی،احسان صادقی, حسن آبیاتی ,احمد نامور، مرتضی اقبالی ،مهدی ناظم پور و مهدی علی ماندی بود.