دانشجوی دانشگاه کاشان برگزیده جشنواره آموزشی و پژوهشی ایثار شد

۱۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۳ کد : ۶۶۶۰ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان گفت: رستم منتی فرزند جانباز ۵۰ درصد دانشجوی مقطع دکترا رشته جامعه شناسی– مسائل اجتماعی ایران این دانشگاه به عنوان دانشجوی برگزیده جشنواره آموزشی و پژوهشی ایثار معرفی شد.
دانشجوی دانشگاه کاشان برگزیده جشنواره آموزشی و پژوهشی ایثار شد

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان گفت: رستم منتی فرزند جانباز 50 درصد دانشجوی مقطع دکترا رشته جامعه شناسی– مسائل اجتماعی ایران این دانشگاه به عنوان دانشجوی برگزیده جشنواره آموزشی و پژوهشی ایثار معرفی شد.

محمد رضا منزوی اظهار داشت: از این دانشجوی نمونه در نخستین جشنواره آموزشی و پژوهشی ایثار که با مشارکت وزارتخانه های علوم، بهداشت و درمان،آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد تجلیل به عمل آمد.

وی افزود: این جشنواره با اهداف، زبده پروری، افزایش انگیزه تحصیلی و تجلیل از چهره های برتر آموزش تحصیلی شاهد و ایثارگر براساس فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی آنان در دوره های تحصیلی برگزار شده است.

کسب رتبه برتر جشنواره جایزه ملی ایثار توسط دکتر رستم منتی با ۲۹ مقاله ( ۱۴ مقاله isi و ۱۵ مقاله علمی _ پژوهشی) و ۶ همایش ومجری ۱۸ طرح تحقیقاتی ملی واستانی وهمکار ۲۳ طرح تحقیقاتی ملی از افتخارات این دانشجوی موفق دانشگاه کاشان است.

جشنواره آموزشی - تحصیلی جایزه ملی ایثار نیز برای نخستین‌بار در سی‌امین سالگرد طرح شاهد با سه شاخص عمده و اصلی برای انتخاب برترین‌ها توسط دستگاه‌های آموزشی عضو طرح شاهد در نظر گرفته شده و این شاخص‌های کلی عبارت‌اند از فعالیت‌های آموزشی، فعالیت‌های پژوهشی دوران تحصیل و فعالیت‌های فرهنگی دوران تحصیل است که مطابق استانداردهای دستگاه‌های آموزشی تعیین و امتیاز بندی شده است.

abbas kamali ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۸:۲۲
جناب آقای دکتر رستم منتی با سلام و احترام امید وارم شما فرزند جانباز عزیز همیشه در تمام عرصه ها موفق باشید برای شما و خانواده محترمتان آرزوی سلامتی دارم التماس دعا کمالی خادم شهداء