همایش ملی شعر محتشم کاشانی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۶ کد : ۶۶۵۹ اخبار دانشگاه
همایش ملی شعر محتشم کاشانی در دانشگاه کاشان برگزار شد

همایش ملی "شعر محتشم کاشانی" با حضور شاعران برجسته کشوری دکتر علی موسوی گرما رودی، محمدعلی بهمنی، محمدعلی مجاهدی، عبدالجبار کاکایی، حمیدرضا شکار سری، علیرضا آذر، حسین غیاثی، حامد عسگری، حمیدرضا برقعی، علیرضا بدیع در تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار شد.

در این همایش ملی همچنین برخی شاعران سروده های خود را در خصوص شخصیت ادبی محتشم کاشانی، شاعر مرثیه سرای کشور، قرائت کردند.

معرفی، تحلیل و بررسی اشعار و شخصیت محتشم کاشانی و تجلیل از شاعران پیشکسوت در حوزه‌های مختلف شعر مخصوصا شعر آیین از جمله برنامه های این همایش ملی بود.

گفتنی است نخستین کنگره بین المللی محتشم کاشانی با همکاری فرهنگستان زبان و ادب فارسی، مرکز دائره المعارف بزرگ اسلامی، دانشگاه تهران، دانشگاه اصفهان، دانشگاه مشهد، دانشگاه تبریز، دانشگاه سمنان، دانشگاه همدان و دانشگاه کاشان برگزار شد.

کمال الدین علی محتشم کاشانی اوایل قرن نهم هجری در کاشان چشم به جهان گشود و در ربیع الاول سال 996 درگذشت. آرامگاه این شاعر مرثیه سرا در خیابان محتشم کاشان قرار دارد.

از معروفترین اشعار این شاعر پرآوازه ترجیع بند معروف "باز این چه شورش است که در خلق عالم است" می باشد