کارگاه بازیابی اطلاعات و اسناد سازمان ملل متحد در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۲۰ کد : ۶۶۵۲ اخبار دانشگاه
کارگاه بازیابی اطلاعات و اسناد سازمان ملل متحد در دانشگاه کاشان برگزار شد

کارگاه بازیابی اطلاعات و اسناد سازمان ملل متحد با همکاری گروه همکاری های علمی بین المللی  دانشگاه کاشان با حضور رییس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در ایران  در این دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه خانم نازنین قائم مقامی، کتابدار مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد درباره چگونگی بازیابی اطلاعاتی عمومی درباره سازمان ملل متحد و تاریخچه آن وارکان اصلی این سازمان جهانی و آرمان های توسعه هزاره از طریق سایت ملل متحد توضیحاتی ارائه کرد.

ماریا دوتسنکو رییس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در ایران نیز هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی دانشجویان با سازمان ملل متحد ذکر کرد و گفت: ایجاد آشنایی بیشتر با ساختار اطلاعاتی ملل متحد، پیشینه، ارکان سازمان ملل، آشنایی با اسناد و مدارک، منابع چند رسانه ای و زمینه های گوناگون مرتبط از اهداف این دوره است.

شرکت کنندگان در طی جلسه آموزشی با بازیابی اطلاعات و اسناد سازمان ملل متحد از وب سایت ملل متحد آشنا شدند.

در حاشیه برگزاری این دوره نمایشگاه عکس و اسناد تاریخی همکاری سازمان ملل متحد و ایران نیز برگزار شد.

مننان ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۱:۳۶
کاشکی کتابداران محترم دانشگاه را هم به این کارگاه دعوت میکردید.