برگزاری نمایشگاه عکس و اسناد تاریخی همکاری سازمان ملل متحد و ایران در دانشگاه کاشان

۱۰ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۱ کد : ۶۶۴۷ اخبار دانشگاه

در حاشیه برگزاری کارگاه بازیابی اطلاعات و اسناد سازمان ملل متحد نمایشگاه عکس و اسناد تاریخی همکاری سازمان ملل متحد  و ایران در دانشگاه کاشان گشایش یافت.

در این نمایشگاه مجموعه عکس و اسناد تاریخی که بازتاب 70 سال همکاری میان سازمان ملل متحد و ایران است،به همت مرکز اطلاعات متحد در تهران با مشارکت مرکز اسناد و تاریخ دیپلماسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و همکاری خبرگزاری جمهوری اسلامی، موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران و آرشیو عکس ملل متحد گردآوری شده است.

در این مجموعه تصاویر و اسنادی از حضور ایران در جامعه ملل و گزیده ای از نشست های منجر به تاسیس این سازمان جهانی در قالب 70 تابلو ارائه شده است.

حضور شخصیت های برجسته ایرانی هنگام تاسیس سازمان ملل متحد در کنفرانس سانفرانسیسکو از جمله لحظه امضای منشور ملل متحد همچنین عکس هایی از وقایع مهم تارخی،سفر هفت دبیر کل سازمان ملل متحد به ایران از دیگر تصاویر ارائه شده در این نمایشگاه است.