همایش نقش ارتباط خانواده با دانشگاه برگزار شد

۲۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۲:۲۸ کد : ۶۶۱۶ اخبار دانشگاه
همایش نقش ارتباط خانواده با دانشگاه برگزار شد

رییس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی گفت: همایش نفش ارتباط خانواده با دانشگاه در پیشگیری از آسیب های دوران دانشجویی ویژه والدین دانشجویان ورودی 95 در تالار آزادی دانشگاه برگزار شد.

سید حسین حسینی افزود: در این همایش که توسط مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه برگزار شد تعداد 300 خانواده شرکت داشتند.

وی هدف از برگزاری این همایش را تعامل و ارتباط هر چه بیشتر خانواده ها با دانشگاه و آشنایی آنها با محیط تحصیل فرزندان خود بیان کرد و افزود: در این همایش اساتید، مشاوران و کارشناسان دانشگاه آقایان دکتر فهیمی تبار،  دکتر صدیق ارفعی و خانم غلامی مطالبی آموزنده را برای خانواده ها ارائه نمودند.

حسینی خاطر نشان کرد: سخنرانان مطالبی را با هدف تاکید بر نقش بسزای والدین در پیشرفت بیش از پیش دانشجویان و پیشگیری از انواع انحرافات و آسیب های اجتماعی، بیان کردند و راهکارهای علمی و عملی را جهت حفظ و ارتقاء کیفیت ارتباط با دانشجویان متذکرشدند.