اعزام ۳۵۰ دانشجوی دانشگاه کاشان به اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۰ کد : ۶۶۱۲ اخبار دانشگاه
اعزام ۳۵۰ دانشجوی دانشگاه کاشان به اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: 350 دانشجوی این دانشگاه به اردوی تفریحی- زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند.

حجت الاسلام شیخ زاده اظهار کرد: اعزام 170 دانشجوی دختر این دانشگاه از تاریخ دوازدهم تا هفدهم بهمن ماه و 180 دانشجوی پسر نیز از پانزدهم تا بیستم بهمن ماه جاری به وسیله هشت دستگاه اتوبوس انجام شد.

وی افزود:  این اردوی زیارتی با همکاری هیئت فاطمیون دانشگاه همراه با برنامه های متنوع فرهنگی، مذهبی و تفریحی برگزار شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان برگزاری کارگاه و سخنرانی را از جمله برنامه های این اردوی زیارتی دانشجویان بیان کرد و گفت: حضور دانشجویان دختر در مراسم جشن میلاد حضرت زینب در زیارت ثامن الحجج، شرکت دانشجویان در ویژه برنامه رواق دارالهدایه حرم مطهر رضوی، بازید از فرهنسگرای زیارت از دیگر برنامه های این اردوی چند روزه بود.