نمایشگاه مدیریت سبز

ارائه دستاوردهای مدیریت سبز دانشگاه کاشان در مجلس شورای اسلامی

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۹:۲۸ کد : ۶۶۰۹ اخبار دانشگاه
ارائه دستاوردهای مدیریت سبز دانشگاه کاشان در مجلس شورای اسلامی

نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز به منظور صرفه جویی در زمینه انواع انرژی با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و نمایندگان در مجلس افتتاح شد.

پیش از این  30 دانشگاه با تمامی تجهیزات، نمایشگاهی را براساس شاخص های تعریف شده ازسوی اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم در حوزه مدیریت سبز همچون انرژی های تجریه پذیر، بهینه سازی مصرف انرژی، مدیریت آب و پساب، مدیریت پسماند و محل و نقل، در سازمان برنامه و بودجه برپا کردند که از میان آن ها 15 دانشگاه و موسسات پژوهشی برای شرکت در نمایشگاه مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.

دانشگاه شریف، علم و صنعت، صنعتی اصفهان، دانشگاه کاشان و... از جمله دانشگاه های شرکت کننده در این نمایشگاه به شمار می آیند.

وزیر علوم نیز پس از بازدید از این نمایشگاه ضمن خسته نباشید به برگزارکنندگان دستاوردهای آنها را تحول قابل توجه علمی در جهت پیشرفت و توسعه کشور خواند.

این نمایشگاه به منظور ترویج فرهنگ اصلاح الگوی مصرف در زمینه انرژی،آب و حفظ محیط زیست ، تا روز 26بهمن ماه در مجلس شورای اسلامی برپاست.