دانش آموختگی نخستین دانشجوی گروه استخراج مهندسی معدن از دانشگاه کاشان

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۶ کد : ۶۶۰۰ اخبار دانشگاه
دانش آموختگی نخستین دانشجوی گروه استخراج مهندسی معدن از دانشگاه کاشان

نخستین دانشجوی ورودی مهندسی معدن و نخستین دانشجوی دکترای گرایش استخراج معدن از دانشگاه کاشان فاغ التحصیل شد.

معین بهادری با دفاع از رساله دکترای خود با عنوان"تحلیل عددی خردشدگی و لرزش زمین ناشی از انفجار در معادن روباز" توانست با درجه عالی به عنوان نخستین دانشجوی دکترای مهندسی معدن گرایش استخراج معدن معرفی شود.

داوران رساله دکتری این دانشجو را آقایان دکتر سید محمد اسماعیل جلالی دانشیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود، دکتر محمد فاتحی مرجی دانشیار دانشکده مهندسی معدن و متالورژی  دانشگاه یزد و دکتر علی عالی انوری استادیار گروه مهندسی معدن، دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان بر عهده داشتند.

استاد راهنمای این پایان نامه را نیز دکتر حسن بخشنده امنیه عضو هیات علمی گروه مهندسی معدن عهده دار بودند.